Äntligen är den i min hand! Intyget på att jag har klarat av idrottens fystränarutbildning. Efter att ha varit godkänd i alla moment fick jag den 15/3 -17 mitt intyg på att jag klarat utbildningen. Detta är ett bevis på att vi tar våran utbildning på allvar och att inget kan stå i vägen för att vi ska vara bäst utbildade. Det går inte att sticka under stolen med att vi besitter en hög kunskap om fysträning. Men utan att ha möjligheten att hjälpa andra så är denna utbildning inte viktig. Denna utbildningen är till för att vi ska kunna hjälpa er, Oftast är det så att med endast en liten förändring kommer en stor förbättring. Och att ha den förståelsen att kunna se och hjälpa er som vill närma er eran optimala nivå är fantastiskt roligt. Vi på mx-fys är ödmjuka när det kommer till att möta er där ni är och inte sitta på höga hästar, utan det är viktigt för oss att kunna ha en bra diskussion med atleter om deras egna målsättning och våran plan hur vi tillsammans ska nå den.

.