mx-fys har en ny träningspartner

Vi på mx-fys är kräsna, och det är vi för att vi förstår hur viktigt det är att leverera bra kvalité. Vi har under en längre tid tänkt på att vi skulle utvecklas genom att få en partner som har samma gedigna intresse och värderingar som vi har gentemot träning och prestation, och i och med det hamna på andra orter än i Landskrona. Vilket vi nu äntligen har lyckats med.

Vi med ett stort välkomnande välkomna Hugo Gustafsson som en partner till mx-fys. Hugo Gustafsson är en 22 årig kille som från grunden kommer ifrån Småland men lever nu mera i Stockholm där han pluggar till Elitidrottstränare på Bosön.
Han har kört motorcykel i snart 18 år och satsat hårt sedan han var 10 år gammal. Initialt började Hugo med motocross men gick över till enduro 2010 och året där på så drog han hem USM bronset.
Vid ett tidigt skede började Hugo få intresse för att vara tränare då han redan 2015  hade sitt första träningsläger och på den vägen har allt rullat på. Hugo brinner för att leda ungdomar på rätt väg för en framgångsrik karriär både mentalt och fysiskt och känner att det är framtiden man ska se på. “Jag är riktigt stolt över att få vara en del av mx-fys och det är riktigt kul att mx-fys nu även finns i stockholm!”

Hugo kommer att bedriva fysträning runt Stockholm med stöd från Robin och Bill Svedenborn. Han kommer även att ha körträningar med MX och Enduro. Som sagt: vi känner att vi har hittat rätt partner att interagera och vi är säkra på att ni som deltagare inte kommer bli besvikna på eran träningsutveckling.