Alla vi som jobbar med mx-fys strävar efter högsta möjliga kvalité. Det är djupt förankrat i de som vi är. Att leverera bra service och bra produkter är väldigt viktigt. Jag som person letar varje dag efter nya möjligheter till att förbättra mig själv, både som fystränare och person. Utan att gå alldeles för djup ner i min bakgrund så hade jag en rätt tuff uppväxt med svårighet att tillhöra någon typ av umgängeskrets. Jag hade ett så dåligt självkänsla att jag inte klarade av att gå till kiosken och köpa något. När man har haft dessa svåra tider under väldigt många år ger det ett annat perspektiv på sig själv, en typ av insikt för framtiden som är en väldigt stark drivkraft.

Jag hittade mig själv i motocrossen, där visste jag att jag hade full kontroll. För där fanns bara jag och min motorcykel. Jag fick upplopp av min inre förtvivlan och det var det som senare gav mig mitt liv tillbaka. Denna träning som jag utförde för att till stor del glömma det svåra i livet fick gav mig en stor bas. En bas som jag har använt mig för att bli bättre och bättre. En tuff utmaning som bryter ner en, men man är stark nog att byggas upp och komma igen ännu starkare.

Livet är hårt, vi kommer tryckas ner många gånger. Som Rockys historiska citat säger. “it’s not about how hard you can hit, it’s about how hard you can get hit and keep moving forward” Jag vet så många gånger jag har stått inför ett svårt beslut och sedan valt att inte genomföra det. Bara för min inre rädsla av att misslyckas. Idag programmerar jag mig själv, mina egna tankar och vet vad jag har för mål och styr mig ditåt. Vad har du för mål i livet? Kanske du också har haft nytta av livets superkompensation?