Vi på mx-fys funderar väldigt mycket på vad och hur vi kan hjälpa er. Nästan allt det vi gör, gör vi inte för oss själva utan för er. Och vi sitter ofta med våra egna tankar på vad som skulle gynna er. Men det är rent av så är det är svårt att gissa vad som behövs framhävas om vi inte har frågat er vad ni behöver för att utvecklas.

Så detta blogginlägget är en inbjudan till diskussion. Vi vill att ni kommenterar, eller hör av er till oss med frågor angående fysträning eller motocrosskörning som hade hjälpt just dig. Med eran input kan vi lättare rikta den kunskapen som vi har på rätt saker. Allt ifrån vad som är den bästa fysträningen till hur mycket man ska sova eller äta. Hur man ska köra i en kurva eller hur man bytar kolv på sin egna motorcyckel.

Vi vill att era frågor ska vara så spretiga som möjligt, så tro inte att någon fråga är för dum eller för lätt. Det är viktigt att vi kan göra så mycket som möjligt utav detta inlägget. Våra svar kommer skrivas som blogginlägg eller direkt i konversationerna.

Hoppas att vi tillsammans kan få igång bra diskussioner och dela mer än gärna inlägget så att vi tillsammans kan förändra synen på fysträning inom motocross i Sverige

robin@motocross-fys.se
bill@motocross-fys.se

 

Se även :

5 Bra Tips För Motocrossförare