Nu är det inte långt kvar tills starten går på Gotland! Jag är på plats som åskådare och lite coach och det ska bli riktigt kul. Körde lite på en bana som liknar tävlingsbanan och det är superfint! Det kommer inte bli snustorrt men inte heller för blött.

Jag har lite tips på hur man kan underlätta för sig själv på GGN när det gäller körningen.

• kör med mouse så du slipper punka.
• Ha bra vätskebehållare så som USWE.
• Kör med handguards.
• Ha utrustning för alla väder (det är Gotland..)

Det bästa tipsen jag kan ge när man kör GGN är att alltid vara lugn och behålla fokus för på kalkstenen så funkar absolut inte stress. Du ska tänka på att ha en hög växel och högt rull så att du inte behöver göra massa onödiga påslag som lätt kan orsaka en vurpa. Det allra viktigaste enligt mig som kört GGN 6 gånger är att alltid söka nya linjer, Leta efter fina linjer i stalpen och alltid söka efter snabbaste/skonsammaste vägen i de värsta stalpen.

För er som ska köra så önskar jag er ett stort lycka till! Jag kommer finnas på plats både fredag och lördag så det är bara att komma fram och snacka om ni har frågor.

 

//Hugo