Detta är jag grym på:

Jag håller till stora delar på att förbereda våra föreläsningar, våra föreläsningar bygger på att förmedla vårt brinnande intresse till klubbarna. Där jag lägger tiden på att förändra och föreläsa om Hur vi ska träna vid olika åldrar.

Jag sitter även med ett 20 tal olika träningsprogram som är individualiserade för några av de bästa i Sverige – så som Oskar Olsson

Jag började aktivt med ishockey när jag var åtta år. Efter mycket tjat fick jag som åttaåring till slut träna och spela med ett 12 års lag i Malmö IK, det fanns nämligen inget lag för barn under 12 år. Efter första träningen sa tränare, citat: ”Det var en liten ettrig jäkel”, slut citat. Det här banade vägen för mig att spela ishockey med 12 åringar och utvecklas med dem som var 4 år äldre under ett par års tid. Efter några år i Malmö IK gick jag över till Landskrona IK, som senare skulle bli Lejonet.  Där fick jag spela med jämnåriga och då blommade jag ut ordentligt som hockeyspelare. Med en i mina ögon fantastisk tränare, vid namn Lars Lilja, utvecklades jag än mer och började få ihop alla delar som ingår i att vara ytterforward och ”sniper” i ishockey. Lasse lärde mig bl.a. grunderna i mental träning, attityder, motivation, målsättningar och så mycket mer som lyfte mig i både min idrott och utanför idrotten.”  Klicka här för att läsa mer!

Här kan du läsa mer om utbildningen på Bosön

Fystränarutbildning på Bosön